watermelon
Marieke-Blog-header

Ready, set, grow!

Als echte go-getter maakt Marieke realiteit van haar leidinggevende ambitie. Waar ze startte als Marketeer bij Watermelon, heeft ze  inmiddels een indrukwekkende sprong naar Team Lead gemaakt. Met een sterke focus en duidelijke toekomstvisie zet Marieke samen met haar team Watermelon op de kaart.

Een hart voor communicatie

Communicatie ligt in het hart van Marieke en tijdens het interview vertelt ze vrolijk over haar passie voor Marketing: ‘Ik overzie een aantal projecten waar ik niet alleen samenwerk met het Marketing team, maar ook met Product, Sales en Service & Support. Ondanks de soms verschillende belangen wint het enthousiasme en de ambitie van het team om altijd iets moois neer te zetten. Ik spreek niet heel regelmatig met klanten, maar als ik een klant of lead spreek krijg ik altijd complimenten over het enthousiasme dat we online en offline uitstralen. Het besef dat ik daar een rol in heb gespeeld, daar krijg ik energie van!’

ontmoet de melons marketing marieke

Ruimte voor ieders individuele kracht

Met een achtergrond in trendonderzoek en conceptontwikkeling is het één plus één dat Marieke voor een innovatief bedrijf koos: ‘Ik merkte direct dat Watermelon vooruitstrevend is en niet stil zit. Als echt mensenmens zijn sommige mensen verbaast dat ik bij een SaaS bedrijf werk. Technologie maakt ruimte voor de kracht van de mens, dat is een ontwikkeling waar ik aan wil bijdragen! Het mooie van mijn functie is dat ik mijn team persoonlijk help met het inzetten van hun kracht, zodat niet alleen zijzelf groeien, maar ook de organisatie!’

‘Waar ben ik het meest trots op vraag je? Dat is lastig! Ik kijk terug op een hoop mooie momenten bij Watermelon, een brainstorm met het hele team, de re-look van de release campagnes en natuurlijk de ontwikkeling van het Marketing team. Maar ook, het eerste event dat ik zelfstandig organiseerde en aanstuurde. Dat was het moment dat ik realiseerde waar mijn kracht en passie ligt: samen met een team keihard werken en terugkijken op een succes!’

Verder dan die horizon

Je ambities worden gezien bij Watermelon en dat liet Marieke niet aan zich voorbij gaan: “De groei die ik doormaak is weliswaar mijn eigen verantwoordelijkheid, maar Watermelon biedt mij wel de tools die ik nodig heb om verder te gaan. Mijn directe en indirecte collega’s staan altijd open voor een praatje, sparsessie of advies. Daarnaast is er een maandelijkse bijeenkomst gefaciliteerd waar ik toffe management skills leer. Dat ik de ruimte krijg om te groeien, stappen te maken en soms ook fouten te maken, geeft mij juist de energie om verder te gaan!”

CTA-werken-bij-wm

Gerelateerde artikelen